Doe mee aan de challenge en win

Laat je creativiteit de vrije loop en knutsel een instrument.
Speel mee met 220 KID x Billen Ted op de Remix Wellerman Sea Shanty.
Deel het resultaat (en het origineel) daarna met ons.

Pak zelf het ritme

Veel challenges zijn geboren tijdens de Corona periode waarin we aan huis gekluisterd zaten. Maar laten we nu zelf het ritme oppakken! Welk instrument vind jij het vet coolste? Knutsel er op los en maak een coole shaker van een wc-rolletje of misschien wel een drum van een blik. Je kunt nu helemaal los en shinen op de remix van 220 KID x Billen Ted, Wellerman Sea Shanty door op te nemen dat je meespeelt. Speel alleen op de 1e tel, of op 1 en 3, of op 2 en 4, en misschien dat je wel op alle tellen mee kunt spelen. Misschien heb je daar ook wel een broer, zus, ouders of huisdier bij nodig. En vergeet niet je zelf gemaakte instrument te gebruiken. Alles mag! Deel je liefde voor muziek en laat anderen van jouw creatieve project mee genieten middels de tag #DrumbandJNHorstchallenge.

Win een jaar gratis meedoen

Van alle inzendingen wordt weer een nieuwe Remix gemaakt die we zullen delen op ons Facebook kanaal. Hoe cool is dat! Met heel Horst samen muziek maken! Uit alle inzendingen kiezen we verder de 3 leukste, gaafste, meest ritmische of raarste video’s die de prijs winnen een jaar gratis opleiding en meedoen met kinderen van De Knammels-groep of andere groep van je eigen leeftijd.

Stappenplan voor de Drumband JNHorst challenge

1. Doe ideeën op om een instrumentje te maken, op internet is genoeg te vinden als je zoekt naar zelf maken instrument.

2. knutsel je gekozen instrumentje in elkaar en probeer er een ritme mee te spelen.

3. Luister het nummer Sea Shanty een paar keer af en probeer mee te tellen.

https://vimeo.com/600139723

4. Oefen een paar keer om op het nummer mee te spelen met jezelf gemaakte instrument.

5. Leg jouw uitvoering met je mobiel horizontaal vast op video. 6. Stuur de video naar drumbandjnhorst@gmail.com om opgenomen te worden in de Remix.

7. Deel het resultaat op TikTok en vooral op ons Facebook-kanaal, tag @Drumband Jong Nederland Horst en zet in de opmerking #DrumbandJNHorstchallenge

Wij van de Knammels kunnen niet wachten op jullie creaties en zijn alvast begonnen ↓↓↓

https://vimeo.com/600139597Benieuwd naar de resultaten?
We genieten van alle prachtige DrumbandJNHorstchallenge video’s die jullie insturen!
Bekijk de resultaten op Facebook en op een later tijdstip naar de Remix hieronder en op onze Facebookpagina. De prijswinnaars worden ook via Facebook bekend gemaakt